Részecskeszűrő csere

A részecskeszűrő és a kipufogó klinika cseréje nagyon magas kiadás. Rettentően mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Szűrőrészecske Kipufogó javítás - A részecskeszűrő gondja legfőképp 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez többségében a jármű felhasználásától függ. Akik kimondottan rövid utakon használják, hamarabb találkoznak a bonyodalommal. A részecskeszűrő kitisztítja önmagát. Csakhogy ehhez nagyobb fordulatszámon kell autózni hosszabb ideig. A regenerálódás menete elkezdődik, a részecskeszűrőben megtalálható szennyeződés kiég.

Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha a kocsi üzemanyag fogyasztása nőtt mialatt a teljesítménye különösen leromlott. Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája kigyullad, ne ijedjünk meg. Ötletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő (részecskeszűrős motorolaj) weblapon. Autókázzunk ki a sztrádára és pörgessük meg a motort. Ha azonban ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki egy új részecskeszűrő árának töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt.

A részecskeszűrő funkciója az, hogy meggátolja az egészségroncsoló szemcsék szabadon távozását. Egy jó részecskeszűrő a káros anyagok kilencven %-át képes csapdába fogni. Nagyon sokan nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel járművek részecskeszűrővel szereltek.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-11-13 11:50